Meubels kopen op Ruimtekoers 2switch on the move!

2switch on the move

Tijdens Ruimtekoers is het leegstaande pand aan de Groningensingel 51 omgetoverd tot A Place To Be. Ons gezellige, bruisende festivalhart staat vol mooie zitplekken en knusse hoekjes, heeft een prachtig restaurant en de mooiste binnentuin ooit. Waar wij de meeste meubels vandaan hebben gehaald? Bij dé kringloopketen van Arnhem en omgeving natuurlijk: 2switch. Zie je tijdens Ruimtekoers iets leuks staan? Alles met een prijssticker is te koop! Wij spraken met Huub Kwekkenboom van 2switch over dit initiatief.

Jullie dragen bij aan Ruimtekoers met ‘2switch on the move’. Kan je hier iets meer over vertellen?
“2switch is vanaf de eerste editie betrokken bij de inrichting van de verschillende locaties van Ruimtekoers.  Met het concept “2switch on the move” willen we bezoekers van het Festival verwonderen.  Door gebruikte meubels en materialen in een andere setting te plaatsen proberen we mensen te inspireren. Gebruikte  en nieuwe meubels zijn  immers prima te combineren! Tevens proberen we mensen bewust te maken dat weggooien van overtollig meubilair en materialen zonde is. Er zijn genoeg mogelijkheden om producten of materialen te hergebruiken.

 

Tijdens het Ruimtekoers Festival zijn alle meubels met het label “2switch on the move” tegen sterk gereduceerde prijzen te koop. Zie je iets leuks staan? Kom naar de infobalie bij de entree, betaal (met de pin) en neem het direct mee!*

Naast dit tijdelijke verkooppunt op Ruimtekoers zijn er in Arnhem zijn ook een aantal permanente locaties waar de “2switch on the move” artikelen te koop zijn. Een van deze  locaties is Het Colofon aan de Bakkerstraat in Arnhem. Alle meubels en Accessoires in de lunchroom zijn te koop. Vanaf volgende maand zijn er ook “2switch on the move” goederen te koop in een nieuw te openen ontmoetingsplek in Arnhem-Zuid!

 

*Enkele grote meubels (banken, grote tafels e.d.)  kunnen pas
aan het einde van het festival worden meegenomen.