De audiotour La Derivé

Vier verhalen. Vier perspectieven op Arnhem-Zuid. Volg de audiotour La Derivé door de wijken en leer het stadsdeel (opnieuw) kennen. Volg en beluister de tour hier in Google maps.

Dit is Gregor.

Ga naar deze locatie. Midden in de wijk Vredenburg. Download het audiobestand of stream deze vanaf de website. En ga zitten of liggen, links van de glijbaan in het gras. Op het heuveltje.

Dit is Jan.

Ga naar deze locatie. Naast het Gelredome. Download het audiobestand of stream deze vanaf de website. En ga staan in de berm zodat het Gelredome zichtbaar is. Maar blijf op de weg. In de buurt van de rood-witte wegwijzer.

Dit is Ahmed.

Ga naar deze locatie. Het is station Arnhem-Zuid. Download het audiobestand of stream deze vanaf de website. En loop naar Perron 1. Ga daar zitten op het meest noordelijke bankje.

Dit is Storm.

Ga naar deze locatie. Het is aan de rand van Schuytgraaf Noord. Download het audiobestand of stream deze vanaf de website. En ga op een boomstuk zitten die aan weerskanten van het pad liggen. En kijk naar het westen.

Over de audiotour

De verhalen zijn verbonden aan vier verschillende locaties verspreid over Arnhem-zuid. Je kunt zelf op eigen gelegenheid deze locaties afgaan en daar ter plekke één van de verhalen luisteren. Maar je kunt ook mee met de speciale fietstour. 

 • Zaterdag 18 november:
  15.00 uur
  00.00 uur
 • Zondag 19 november:
  11.00 uur
 • Zaterdag 25 november:
  15.00 uur

Voor de fietstour neem je zelf een fiets mee. Deelname is gratis!

nieuwsbrief

meld je aan voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden