11 t/m 15 oktober 2016, ARNHEM

Ruimtekoers FestivalDe utopie van de stad

ruru bij Ruimtekoers!

vr 14 okt, 2016
10:30
LOCATIE NOG NIET BEKEND

Het ruru huis gaat door! Na Sonsbeek 2016 maakt het ruru huis een doorstart. Voorlopig gaat het ruru huis ‘logeren’ bij bestaande initiatieven. Van daaruit worden verschillende activiteiten voortgezet, zoals de wandelingen in de openbare ruimte, de éénUURtentoonstellingen en performances/optredens.

‘Verhalen verzamelen uit de stad’ en deze op de een of andere manier teruggeven aan de stad blijft een hoofdthema. Ook zal de samenwerking met het internationale netwerk waarvan ruangrupa en de andere kunstcollectieven deel uitmaken, doorgaan.

In oktober zijn er ruru activiteiten bij Ruimtekoers.

Op vrijdag 14 oktober vindt er een ruru wandeling plaats met als thema Leegstand en Openbare Ruimte. Deelname is gratis. Startpunt: binnenplein in winkelpassage Hemelrijk (de Ruimtekoerslocatie – tussen de Bakkerstraat en Weverstraat). Aanvangstijd 10.30 uur, eindtijd 12.30 uur. Aanmelden kan via de ruru huis-pagina op Facebook.

Op zaterdag 15 oktober is er een éénUURtentoonstelling op het binnenplein in winkelpassage Hemelrijk. Precies om 13.00 uur kun je één uur lang je kunstwerkje tonen aan het publiek.Deelname is gratis. Aanmelden kan via de ruru huis-pagina op Facebook.

close