Open call: #doejemee? meld je hier aan!

Wil jij een barbecue organiseren? Een darttoernooi? Of je buurman romantisch mee uiteten nemen? Het kan bij Ruimtekoers Festival. Doe mee met de Open Call!

Doe jij mee met Ruimtekoers? Meld je aan!

Eén van de programmaonderdelen van Ruimtekoers is de Open Call.  Iedereen is welkom om op het festival zijn of haar idee te verwezenlijken. Want de stad, en dus ook Ruimtekoers, maken we samen. Dus: wil je je verjaardag vieren, een workshop geven, een tafeltennniswedstrijd organiseren,  je buren uitnodigen voor een barbecue, optreden met je band of yogalessen geven? Kan allemaal! Dus, heb je een goed idee? Doe mee met de Open Call en meld je idee hier aan!

Het kan zijn dat er een belletje bij je is gaan rinkelen. Want het idee van de Open Call is niet nieuw. We hebben het liefdevol geadopteerd van de hedendaagse kunsttentoonstelling SONSBEEK’16: transACTION , samengesteld door het Indonesische kunstcollectief ruangrupa, die je vorig jaar kon bewonderen in Arnhem. Wij als Halfvol verzorgden de productie voor de Open Call, waarbij iedereen welkom was om een activiteit te organiseren bij of in de kunstwerken in Park Sonsbeek. Dat vonden we heel inspirerend en ontzettend leuk om te doen.  Omdat het concept zo mooi past bij het thema Wij zijn de stad, hebben we besloten om er een vervolg aan te geven.

mee doen, doe je mee met Ruimtekoers Festival open call
Doe je mee met Ruimtekoers Festival?

Meld je hier aan voor de open call